Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område

Lis Brix

Lis Brix, cand.mag. i fransk, dansk og tysk, læsevejleder.
Min debut som underviser ligger langt tilbage på aftenskole i København det startede med mit hovedfag fransk, og efter 6-7 års aftenskoleundervisning tog jeg til Franskrig i et par år og afsluttede franskstudierne - hvorefter dansk og tysk kom til at udfylde det sidste afsnit af min studietid.
Mine sprogfag førte til 35 år i gymnasieskolen sideløbende var jeg aftenskolelærer, udvidede efterhånden fagområdet til alle tre sprog - og fik sideløbende blik for sproglige indlæringsvanskeligheder hos en del kursister.Det kom til at fylde mere og mere, fremmedsprogene gled lidt i baggrunden og fokus lå i en halv snes år på læsevejledningsfeltet - og mange elever fik støtte og vejledning, der blev til succes med at bestå prøver og eksaminer på gymnasialt niveau og højere.
Og nu er jeg egentlig moden til pensionering, men holder stadig for meget af at undervise til at pakke sammen. Sprogene har igen fået hovedprioriteten, og et nysgerrigt blik ud i den store verden, der giver kursisterne en sproglig rygsæk, adgang til autentiske og oprigtige samtaler og en solid sprogtræning, der giver tryghed, er livets salt for mig.

Kontaktinfo

Telefon: 20652903
E-mail: lis.brix(snabel_a)mail.dk

Mere om denne underviser

Kurser hvor Lis Brix underviser