Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område

Carla Westphal

Carla er professionel billedkunstner med eget atelier i Nærum. Hun har i mange år afholdt kurser for kunstforeninger, firmaer og private - og har i en årrække været underviser hos AOF Nordsjælland med kurser i akrylteknik, tegning og farveforståelse.
Carla er kendt for sin positive og åbne tilgang og engagement i andre mennesker. Hun brænder for at formidle det kreative univers. Carlas undervisning tager altid udgangspunkt i den enkelte kursists ståsted, hvorfra hun på nænsom og konstruktiv vis leder kursisten videre i den kreative proces. Hun har en dyb og bred viden om og forståelse af både det figurative og det abstrakte billedsprog.
Carla er født og opvokset i et kunstnermiljø i Mozambique og Lissabon, før hun kom til Danmark. Carla er uddannet billedkunstner fra en privat kunstskole i Lissabon og sidenhen fra Billedskolen i København. Hun har blandt andet været elev hos Bjørn Ignatius. Carla har i en årrække været tilknyttet forskellige gallerier herunder Gallerie Knud Grothe og har udstillet i mange kendte kunstforeninger.

Kontaktinfo

Telefon: 45505406
E-mail: carlasw(snabel_a)outlook.dk

Mere om denne underviser

Kurser hvor Carla Westphal underviser