Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område

Kåre Duhn

Jeg er uddannet i biologi og musikvidenskab fra Københavns Universitet men har stort set kun brugt musikken. Jeg blev omskolet til organist da der var mere fremtid i det end i at være arbejdsløs biolog jeg arbejder nu som freelance organistvikar.
Jeg gik til violin og lærte mig selv at spille klaver og harmonium som barn. Min far købte en mandolin billigt i Magasin, og jeg købte senere den første guitar for mine konfirmationsgave-penge. Jeg spiller i det hele taget på en masse forskellige instrumenter, jeg har en stor samling og har undervist i mange af dem. Jeg har spillet klassisk og folkemusik i mange sammenhænge og har sunget både i rytmiske og klassiske kor. For tiden spiller jeg mandolin i Spillefolket (tidligere kendt som Folkets Hus Spillemænd) og synger i Studenter-Sangforeningen.
Jeg har undervist i AOF siden min studietid. Jeg tager altid udgangspunkt i elevens interesser og ønsker til repertoire. Jeg synes det er lige spændende at undervise begyndere der starter på helt bar bund, og de der kan en del i forvejen. Kontakt til Kåre: Tlf. 22 98 10 52 mail: kduhn@city.dk Kåres hjemmeside https://duhn.nu/

Kontaktinfo

Telefon: 22981052
E-mail: kduhn(snabel_a)city.dk

Mere om denne underviser

Kurser hvor Kåre Duhn underviser