Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område

Arne Møller

"Underviser især i at bruge guitarens mange muligheder som akkompagnement til sang. Der lægges ikke vægt på noder, Heavy Metal eller klassiske numre, men på ganske almindelige beat-, folk-, pop- og rockmusiknumre. Til gengæld har den spanske guitar et hav af muligheder, bl.a. i form af rytmiske anslag, fingerspil, basspil og melodispil.
Jeg fik som 14-årig min første guitar (""my first real six-string"") i form af en lille Frelsens-Hær guitar med stålstrenge. Det tog mange år at få det til at lyde af noget som helst.
Det hjalp at gå på højskole, det hjalp at The Beatles, The Band, Bob Dylan og Joan Baez var populære, og det hjalp, at det var normalt at mødes for at skråle løs.
Men den egentlige rutine i at få det til at lyde godt (næsten hver gang) kom med de 39 år som folkeskolelærer. Det gav rigtigt fine muligheder for at udvikle spillet i forbindelse med lejrskoler og teater/musicals. Noget af det, jeg blev virkeligt god til, var få én guitar til at være tilstrækkelig akkompagnement til 25 sangglade 15-årige.
Det hjalp også at finde frem til de rigtige ""riffs"", fingerspil og rytmer, så man let kan genkende melodien, allerede før sangen starter. Og det hjalp at finde frem til de rigtige becifringer, frem for det elendige hø, man ofte finder i nogle lærebøger og især på nettet.
Siden 1980 har jeg undervist voksne i guitarspil - med stigende held.
Kontaktinfo:"

Kontaktinfo

Telefon: 44484245
E-mail: arnesan12(snabel_a)gmail.com

Mere om denne underviser

Kurser hvor Arne Møller underviser