Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område

FVU- OG ORDBLINDEUNDERVISNING FOR VOKSNE

FVU- OG ORDBLINDEUNDERVISNING FOR VOKSNE

HILLERØD, RUDERSDAL, FURESØ, ALLERØD, HELSINGØR, HØRSHOLM, HALSNÆS, FREDERIKSSUND OG FREDERIKSVÆRK

GRATIS UNDERVISNING TIL VOKSNE

Vil du gerne blive bedre til læsning, skrivning, IT og/eller matematik - så har du mulighed for at gå til undervisning på små hold, hvor indholdet tilpasse dine ønsker og behov.

 

Kontakt os på telefon 4580 1900 (mellem kl. 10 - 12) eller på mail kontakt@aof-nordsj.dk

FVU- og ordblindeundervisning for voksne

Gratis undervisning til voksne

Hillerød, Rudersdal, Furesø, Allerød, Helsingør, Hørsholm, Halsnæs, Frederikssund Og Frederiksværk

Vil du gerne blive bedre til læsning, skrivning, it og/eller matematik - så har du mulighed for at gå til undervisning på små hold, hvor indholdet er tilpasset dine behov. 

Kontakt os på telefon 45801900 eller på mail kontakt@aof-nordsj.dk

 

Undervisning for ordblinde

Er du én af de mange, der kæmper med bogstaver og har en mistanke om, at det kan skyldes ordblindhed - så har du nu muligheden for at undersøge det og finde et undervisningstilbud, der passer præcis til dig.  

Vi tilbyder testning for ordblindhed og undervisning

Alle der er fyldt 17 år og har afsluttet folkeskolen kan blive testet og deltage i undervisningen. Du vil få mulighed for at forbedre stave-, læse og skrivekompetencer, fx med brug af forskellige skrivestøttende it-værktøjer. Materialer og programmer stilles gratis til rådighed.

Du kan starte efter aftale. Vi opretter nye hold efter behov og tilbyder undervisning både formiddag, eftermiddag og aften.

FVU dansk og matematik

Har du brug for at blive bedre til læsning, skrivning, stavning og/eller regning, så er FVU tilbuddet, der vil passe til dig.

Alle der er fyldt 18 år, kan deltage. Skal du starte på uddannelse, efteruddannelse eller i job, bestå 9. klasse i dansk eller matematik eller søge om dansk statsborgerskab, kan et FVU-forløb være det rigtige for dig.

På baggrund af en samtale/test afgør vi, om FVU er det rigtige tilbud. Du kan starte efter aftale. Vi opretter nye hold efter behov og tilbyder undervisning både formiddag, eftermiddag og aften.

FVU-start for tosprogede

FVU-Start er et tilbud til dig, som ikke har dansk som modersmål, og som vil blive bedre til at tale dansk.

Alle der er fyldt 18 år, kan deltage. På baggrund af en samtale/test afgør vi om FVU-start er det rigtige tilbud.

Du kan starte efter aftale. Vi opretter nye hold efter behov og tilbyder undervisning både formiddag, eftermiddag og aften.

Sådan bliver du tilmeldt:• Kontakt AOF FVU-undervisning på tlf. 45801900 eller på mail kontakt@aof-fvu.dk for at aftale en tid til test. • Du tager testen og får svar på testens resultat med det samme. • Ud fra test og samtale finder vi det tilbud, der passer præcis til dig.

Plan for udbud af OBU og FVU

Bekendtgørelsen for FVU og OBU fastslår, at voksenuddannelsescentre skal offentliggøre deres planer for FVU og OBU udbuddet. Her kan du se et skema som indeholder resultater og prognoser fra os, VUC og andre driftsoverenskomstparter.

Se mere her