Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Elgsafari med elggaranti

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Besøg skovens konge - elgen - på en oplevelsestur til den unikke elgpark"Smålandet". Her kommer vi tæt på de sky dyr i deres store parkområde. I et tog, som elgene er trygge ved, kører vi ud på oplevelse på den 3 km. lange tur. Fra toget "hilser" mennesker og dyr på hinanden. Ud over elgene er der også bisonokser. Efter elgsafarien kører vi ind i de smålandske skove for at spise frokost og efter maden gå en lille tur i skoven. Vi kører videre til Afrikahuset, som ligger på den skånske side af Hallandsåsen. Her tager Sven og Linda imod os. De har Afrika i blodet og har forstået at bringe Afrika til de svenske skove. De har skrevet og fotograferet flere børnebøger om Afrika. Her får vi kaffe og Zanzibarkage.
Husk en lille madpakke til bussen - det tager ca. 4 timer at komme op til Småland.
Guide på turen er en lokal "dansker", Lisa Elsbøll

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-05-2018, kl. 08:00

Ugedag Lørdag
Holdnr826033
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

26-05-2018 Lørdag 08:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter bus t/r, guide på hele turen, entré til Smålandet, frokost, kaffe, kage og guide. Der er særpris for børn: 750 kr.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.