Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Bagsværd Sø - kulturhistorisk vandring

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Bagsværd sø er en del af Mølleåsystemet, som modtager vand fra søen og den ligger i 3 kommuner – Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Furesø. Denne tur rundt om Bagsværd Sø er en kultur historisk vandring på 7 km, der handler om kongelige landsteder, handel og kunst. Bl.a. Sophienholm og lidt om radio. Det er historien om kaproning på internationalplan, fritid på søen både med bådfart, fritidsbåde uden motor og fiskeri. Området bliver dagligt brugt af hundredevis af mennesker, som går og løber. Vores tur går langs søen med stop under vejs, hvor de mange forskellige historier bliver fortalt. Ca. halvvejs spiser vi en let frokost - sandwich og kaffe - i det grønne.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-05-2021, kl. 17:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr2121281
Adresse Aldershvile Slotspark
Slotsparken
2880 Bagsværd
LokaleP-Plads ved ruinen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

04-05-2021 Tirsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Guidet vandring rundt om Bagsværd Sø ved Kulturhistoriker Lisa Elsbøll. Mødestedet er P-pladsen ved Aldershvilero Slotsruin. Samt frokost i det grønne med frokostbolle og en kop kaffe.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.