Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Marianne Bentzen
Ledige pladser

Eremitageslottet og Dyrehaven

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Vi mødes ved Lågen til Dyrehaven ved Sprigforbi og skal på en gudet gåtur gennem Dyrehaven op til Eremitageslottet, hvor vi skal have en rundvisning. Undervejs skal vi opleve Hvidtjørnesletten og de mange hjortevildt. Have hemmeligheden omkring, hvorfor der er et træ som hedder Christian 5.´s Eg. Høre om den skjulte skat nær Magasindammen og de mange gravhøje i den 1100 ha. store Dyrehaven. På toppen mødes vi af eremitageslottet, der ellers ikke er åbent for offentligheden, men som vi kan opleve indefra med lokal guide. Rokokoslottet er opført i 1734-36 af Christian den 6. som hvilested under jagterne og har altid været centrum for kongehusets jagter. I dag danner det rammerne om Hubertysjagten og Dronningen afholder jævnligt frokoster på Slottet. Så kom med ud i naturen og oplev strejf af jagt, historie og royale aner.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-06-2021, kl. 10:30

Ugedag Søndag
Holdnr2121443
Adresse Dyrehaven
Springforbivej
2930 Klampenborg
LokaleLågen ved Springforbi
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

20-06-2021 Søndag 10:30  -  12:30

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter både en guidet gåtur i Dyrehaven samt en rundvisning ved intern guide i Eremitageslottet. Der er perkering ved Springforbi. Rundvisningen er ikke egnet for kørestols-/rollatorbrugere. OBS: Start og slutsted er ikke ens! Mødested: Lågen til Dyrehaven ved Springforbi, Sprigforbivej, 2930 Klampenborg. Slutsted: Eremitageslottet, Dyrehaven, 2930 Klampenborg.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.