Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret af Pia Mengel
Ledige pladser

Glaskunst på Travbanen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Under den gamle tribune ved travbanen i Charlottenlund, har kunsthåndværker Anders Raad indrettet sit glasværksted og arbejdet med glas og brugskunst de seneste ca. 20 år. Når man går rundt i de stemningsfulde lokaler, mærker man varmen fra de store ovne og får et indblik i processen. Anders Raad er optaget af at skabe unikke hverdagsting, som man kan glædes ved, og under vort besøg vil Anders fortælle og vise os, hvilke muligheder glassets forunderlige materiale byder på og om den teknisk svære proces, der skal til, for at den glødende glasmasse kan udforme sig og ende som et unikt stykke glaskunst.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-06-2021, kl. 16:00

Ugedag Onsdag
Holdnr2122633
Adresse Travbanen
Travbanevej 12
2920 Charlottenlund
LokaleIndgang til Glaskunst
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

09-06-2021 Onsdag 16:00  -  17:45

Faktaoplysning

Bemærk Besøget omfatter entré og foredrag ved glaskunstneren Anders Raad. Mødestedet er ved glasværkstedet, som ligger under den gamle tribune på Travbanen, Travbanevej 12, 2920 Charlottenlund.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.