Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Marianne Bentzen
Ledige pladser

Lakridsfest i Bagsværd

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med til en eksklusivaften i lakridsens tegn, hvor vi starter med et spændende besøg ind ilakridsens verden hos Bagsværd Lakrids med ejer og grundlægger Morten KornbechLarsen. Vi skal se fremstilling af lakrids af høj kvalitet, lytte tillakridseventyret, og selvfølgelig både smage og teste den guldvindende lakrids.Herefter forsødes aften yderligere med en skøn sushi middag med fem udsøgte kvalitetsvinev/Bagsværd Vinhandel og Steve Stusgaard. Og der bydes på live musik med denskønne sangerinde Sussi Hoffgaard og guitarist Morten Kornbech. Cremedeklassikere – råt og følsomt. Mon ikke aften også byder på helt eksklusive lakridstilbud!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-06-2021, kl. 17:30

Ugedag Mandag
Holdnr2121431
Adresse Bagsværd Lakrids
Bagsværd Hovedgade 125
2880 Bagsværd
LokaleBagsværd Lakrids
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

14-06-2021 Mandag 17:30  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter guide, foredrag om lakridsfremstilling inklusiv lakridssmagninger, lækker sushi middag, vinsmagninger og live musik. Mødested: Bagsværd Lakrids, Bagsværd Hovedgade 125, 2880 Bagsværd

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.