Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret af Pia Mengel
Ledige pladser

Dr. Louises Tehus med Afternoon Tea

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I et hjørne af Bernsdorffparken blev der i 1888 bygget et yndigt lille hus, som dronning Louise, gift med kong Chr. X, benyttede til gæstebolig. Senere blev der anlagt en rosenhave uden for det lille hus, og nu blev det benyttet til små, private selskaber. I 2013 blev stedet nænsomt restaureret med respekt for dens arkitektur og historie og huset fremstår nu helt eventyrligt. Hele sommeren holder tehuset åbent for besøgende, og nu kan man også nyde Afternoon Tea i de smukke omgivelser. Afternoon Tea er en engelsk tradition fra primo 1800 tallet, hvor man normalt kun spiste morgen- og aftensmad. Vi starter eftermiddagen med et foredrag om huset til 1 glas mousserende hvidvin. Trakteringerne består af fingersandwich, scones med syltetøj samt petite fuor og te ad libitum.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-05-2021, kl. 15:00

Ugedag Fredag
Holdnr2122073
Adresse Dr. Louises Tehus
Ved Slotshaven 12
2820 Gentofte
LokaleBesøgsstedet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

21-05-2021 Fredag 15:00  -  17:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter foredrag ved intern guide og 1 glas mousserende hvidvin samt fingersandwish, scones med syltetøj samt petifour med te ad libitum.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.