Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Fredensborg Slot

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Fredensborg Slot er et af kongehusets foretrukne residenser og har i århundreder dannet ramme om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongehuset. Det er også her Thomas Kluges nye spændende familieportræt hænger. Den Reserverede Have er kongehusets helt private fristed i slotsparken, og den indeholder prydhave, urtehave og orangeri. Urtehave og orangeri leverer hver dag frisk grønt til kongefamilien, og sørger for at de kongelige gemakker er pyntet smukt med egne blomster. Deltag i en "kongelig" formiddag, hvor vi guides rundt på slottet med den berømte have- og kuppelsal, slotskirken, som vi kender fra royale begivenheder, samt i Den Reserverede Have og Orangeriet. Efter rundvisningen trakteres vi med en lækker frokost på cafe Under Kronen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-07-2018, kl. 10:45

Ugedag Søndag
Holdnr822093
Adresse Fredensborg Slot
Slottet 1B
3480 Fredensborg
Lokaleslotsindgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

01-07-2018 Søndag 10:45  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter rundvisning på Fredensborg Slot, Den Reserverede Have og Orangeriet. Derefter frokost på cafe Under kronen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Fredensborg Slot

Ledige pladser
Søndag 01-07-2018, kl. 09:45-13:00 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Pia Mengel