Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Vikingerne i Trelleborg og Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Bustur med guidede besøg på Trelleborg ved Korsør og i Vikingemuseet i Roskilde. Bliv klogere på vikingerne. Der kommer hele tiden ny viden om vikingerne og på Trelleborg og i Vikingemuseet er man en aktiv del af forskningen. Mød vikingerne som var krigere på Harald Blåtands ringborg - en blandt flere i et netværk af forsvarsanlæg. Hør om deres dagligliv, som var mere fredeligt med familie og børn, tro, landbrug og handel. Efter rundvisningen kører vi mod Roskilde og spiser frokost undervejs. På Vikingeskibsmuseet skal vi se 5 originale vikingeskibe - både handels- og krigsskibe. Her er det vikingerne som søfolk, handelsmænd og håndværkere vi møder. Vi bliver vist rundt både i skibshallen, havnen og bådeværftet. Dette er turen hvor du på samme dag oplever mange sider af vikingerne på 2 af Danmarks bedste museer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-06-2021, kl. 08:25

Ugedag Søndag
Holdnr2125713
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

13-06-2021 Søndag 08:25  -  18:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus tur-retur fra Hellerup Station med guide Lisa Elsbøll på hele turen, entré til Vikingeskibsmuseet, intern rundviser i Trelleborg og i Vikingemuseet samt frokost i Chr. VI´s Overdrevskro (eksklusiv drikkevarer). Husk gode vandresko, fornuftigt tøj og en flaske vand til turen. Kontakt AOF hvis der er særlige hensyn i forbindelse med maden. Turen er for en mindre gruppe på max 20. Alle skal bære mundbind i bussen og sidde med afstand til dem, man ikke bor sammen med! OBS: Mødetiden er senest kl. 08:25, da bussen afgår fra Hellerup Station præcis kl. 08:30!

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.