Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Skovtårnet i Sydsjælland

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med på bustur til sydsjælland og oplev den unikke udsigt fra 45 meters højde ved besøget i Skovtårnet! Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab, og kikker man nordpå i klart vejr, kan man faktisk se helt til øresundsbroen, Turning Torso i Malmø samt dele af den københavnske skyline. For arkitekturinteresserede er Tårnet uden tvivl et "must-see". Vi kører i bus fra Hellerup Station ned til Skovtårnet ved Haslev. Her bliver vi sat af ved P-pladsen, og vi går selv igennem klatreparken ned til Skovtårnet. Her går vi af en 650 m. snoet rampe op i 45 meters højde til platformen, hvorfra vi kan se over hele Sydsjælland og lidt til. Når vi er kommet ned fra tårnet og tilbage i bussen, kører vi over til Café Højden ved Rønnede og spiser en velfortjent frokost. Herefter går turen tilbage til Hellerup Station.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-06-2021, kl. 08:55

Ugedag Lørdag
Holdnr2125703
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

19-06-2021 Lørdag 08:55  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus tur-retur fra Hellerup Station med guide Lisa Elsbøll på hele turen, entré til Skovtårnet samt frokost i Café Højden ved Rønnede (eksklusiv drikkevarer). Turen er ikke egnet for dårligt gående og for folk med højdeskræk. Husk gode vandresko, fornuftigt tøj og en flaske vand til turen. Kontakt AOF hvis der er særlige hensyn i forbindelse med maden. Turen er for en mindre gruppe på max 20. Alle skal bære mundbind i bussen og sidde med afstand til dem, man ikke bor sammen med! OBS: Mødetiden er senest kl. 08:55, da bussen afgår fra Hellerup Station præcis kl. 09:00!

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.