Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Vikinger i Sagnlandet Lejre og Vikingeborgen ved Køge

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Lejre har en tusind år lang historie. En storhedstid var sagn - og vikingekongernes tid. Området er stort, men vi får en guidet tur som starter i stenalderen og vi slutter besøget i den nye kongehal - en kopi af det største vikingehus fundet i Danmark i Gl. Lejre. Et godt udgangspunkt for vores videre tur til ringborgen ved Køge - som er den nyeste udgravede ringborg fra Vikingetiden. Den blev anlagt af Harald Blåtand omkring 980 og giver gode ramer for at fortælle om kongerne fra Lejre som - måske - samlede det første kongerige Danmark. På vej mellem Lejre og Køge spiser vi en styrkende frokost.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-06-2021, kl. 08:55

Ugedag Søndag
Holdnr2125723
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

06-06-2021 Søndag 08:55  -  17:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus tur-retur fra Hellerup Station med guide Lisa Elsbøll på hele turen, entré til Lejre og Vikingeborgen, Frokost i Fasaneriet (- eksklusiv drikkevarer). Intern rundviser i Lejre. Husk gode vandresko, fornuftigt tøj og en flaske vand til turen. Kontakt AOF hvis der er særlige hensyn i forbindelse med maden. Turen er for en mindre gruppe på max 20. Alle skal bære mundbind i bussen og sidde med afstand til dem, man ikke bor sammen med! OBS: Mødetiden er senest kl. 08:55, da bussen afgår fra Hellerup Station præcis kl. 09:00!

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.