Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret af Pia Mengel
Ledige pladser

Århus By, sightseeing og Aros

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Århus er verdens mindste storby og Danmarks næststørste by, fuld af aktiviteter. Og med både domkirke, universitet og universitetshospital. I de sidste 10 år har byen haft en rivende udvikling især i havneområdet. Efter ankomst med færgen fra Odden skal vi på sightseeing med en lokal guide og se de nye aktiviteter i havneområdet, hvor der er mange lejligheder i samme prisklasse som i Nordhavnen, København. Vi kører rundt i byen med ekstern guide som vejleder, hvor vi selvfølgelig ser andre af byens seværdigheder bl.a Domkirken, Råduset og Universitetet inden turen slutter ved kunstmuseet AROS. På AROS serveres frokost i cafeen. Herefter kan man besøge selve kunstmuseet på egen hånd,- eller andet i byen. Der er ca. 4 timer til besøget i AROS eller i byen, inden vi kører/sejler hjem igen til Hellerup Station.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-06-2021, kl. 07:25

Ugedag Fredag
Holdnr2127573
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

11-06-2021 Fredag 07:25  -  20:45

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus tur retur fra Hellerup Station, guide på hele turen, lokal guide til sightseeing i Århus, entré til Aros, frokosttallerken eksklusiv drikkevarer og busforplejning med kaffe med sødt.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.