Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Marianne Bentzen
Ledige pladser

De Glemte Kæmper

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med på skulpturskattejagt i det fri for at lede efter de gigantiske Kæmper, som trods deres størrelse gemmer sig rundt omkring på Vestegnen. Det er Thomas Dambo, som ud af genbrugstræ har bygget og placeret kæmperne ude i naturen på steder, hvor vi mennesker normalt ikke færdes. Vi skal, udstyret med skattekort, ud i den skønne natur og vandre, klatre og se om vi kan finde nogle af de seks søskende. Mon vi kommer til at hilse på Bakketop Trine, Oscar under Broen, Lille Tilde, Teddy Venlig og Sovende Louis? HUSK madpakken, varmt tøj og gode sko.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-04-2021, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr2125403
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

10-04-2021 Lørdag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet inkluderer en spændende dag for både store og små (min. 6 år), hvor vi bliver fragtet rundt i bus og skal ud i naturen og se om vi kan finde Kæmperne sammen. Guide på hele turen er Marianne Bentzen. HUSK madpakke, varmt tøj og gode sko!. Turen er ikke egnet for dårligt gående. Vi mødes ved bussen på Hellerup Station,- senest 10 minutter før afgang, som er kl. 10:00.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.