Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret af Pia Mengel
Ledige pladser

Sort Sol, Noldemuseet og Ribe

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Oplev eventyret i Tøndermarsken, når op mod ½ million stære på træk opfører luftballetten ”Sort sol” ca. 1 time før solnedgang. Det bør alle opleve mindst én gang i livet. Særlig flot bliver forestillingen, når falke og høge angriber de store stæreflokke. Vi krydrer miniferien med et ophold i Tønder, hvor vi besøger Kristkirken fra 1500-tallet. Desuden er der mulighed for at besøge ”Det gamle Apotek” med over 26.000 varer fordelt i 44 rum, Tønder Museum, med bl.a. vestslesvigsk kunstindustri og sølvarbejder fremstillet af lokale sølvsmede i perioden 1750-1825 samt Drøsses hus, der er et Kniplingsmuseum. Gågaden er hyggelig med restauranter og cafeer. Efter ophold i Tønder kører vi ud i marsken og videre til det fremskudte dige inden turen går til Schackenborg Slotskro - som er helt nyrenoveret -, hvor vi indlogeres i de smukke værelser med dejlige senge. Med varmt tøj, evt. gummifodtøj og kikkert møder vi naturvejlederen, der vil guide os gennem kogene. Han ved, hvor stærene har tænkt sig at gå til ro for natten. Aftenen slutter på Schackenborg Slotskro med en lækker middag inklusiv drikkevarer. Næste dag kører vi først ned til Noldemuseet i Seebüll, hvor kunstneren skabte sig et refugium i huset tegnet af ham selv. I dag rummer huset mange af hans tegninger samt skiftende særudstillingr. Husk passet! Turen fortsætter herefter til Ribe, hvor vi efter byvandring med lokal guide tilbringer 1½ time på egen hånd. Teknisk rejsearrangør: Lyngby Turistfart A/S. Medlem af rejsegarantifonden nr. 242.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-09-2021, kl. 07:30

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr2127533
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer4
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

25-09-2021 Lørdag 07:30  -  22:00
26-09-2021 Søndag 07:30  -  18:30

Faktaoplysning

Bemærk Teknisk rejsearrangør er Lyngby Turistfart. Medlem af rejsegarantifonden nr. 242. Eneværelse kan bestilles og koster 500 kr pp. (OBS: kun 2 stks.!)- kontakt gladsaxe@aof.dk. Rejsen omfatter bus tur-ret og guide på hele turen, overnatning samt halvpension på Schackenborg Slotskro, guidet stæretur, entré til Noldemuseet, guidet byvandring i Ribe samt busforplejning og udleveret rejsemappe med info om alle besøgssteder. Frokost med drikkevarer begge dage sker for egen regning. HUSK pas og varmt tøj.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.