Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

"lokal " historiefortæller
Ledige pladser

LEDØJE-SMØRUM OMRÅDET

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

LOKALHISTORISKE RUNDTURE
Første arrangement er søndag den 18.april fra kl.13 til ca.15.30 og foregår i bus. Turen går til Ledøje-Smørum, hvor vi vil besøge
- Ledøje kirke, der er landets eneste dobbeltkirke fra 1200-tallet er bygget som borgkirke.
- Panoptikon, Ved gravhøjen bronzealderen, ca. 1.500 f. Kr. findes udsigtspunktet: Panoptikon, hvorfra hele Værebro Ådals historie formidles. Fra Panoptikon kan man via sigtelinjer og udkig få et overblik over de meget betydningsfulde fund fra hele oldtiden - Veksøhjelmene, offerfund af økser og mennesker.
- Smørum gl. Skole blev bygget af godsejer Tutien fra Edelgave i 1860 På skolen er der en historisk samling med tableauer f eks. gammel skolestue, køkken, kirkerum. m.v.
Vi serverer kaffe med hjemmebagt kage undervejs. Opsamling kl.13 ved Smørum Kulturhus, Lokale historiefolk vil fortælle om de steder vi besøger.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-10-2020, kl. 13:00

Ugedag Søndag
Holdnr2009
Adresse Ledøje-Smørum området
LokaleSmørum Kulturhus
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

25-10-2020 Søndag 13:00  -  15:35

Faktaoplysning

Niveau alle
Bemærk Første arrangement er søndag den 18.april fra kl.13 til ca.15.30 og foregår i bus. Turen går til Ledøje-Smørum, hvor vi vil besøge - Ledøje kirke, - Panoptikon, - Smørum gl. Skole Vi serverer kaffe med hjemmebagt kage undervejs. Opsamling kl.13 ved Smørum Kulturhus, Lokale historiefolk vil fortælle om de steder vi besøger.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.