Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

Sprogø - et gammelt sørøverbosted

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Øen består af Gammel og Ny Sprogø, som vi begge skal besøge. Den gamle til fods og den nye med bussen. På Gammel Sprogø bestiger vi bakken med Valdemar Den Stores borgfundament, hvor øens fyr står og på Ny Sprogø kører vi langs ø-kanten og kommer ud til Storebæltsbroen. Vi hører om øens historie, sørøverborgen fra 900-tallet, øens natur og dens fugle og dyr og slutter turen med en hyggelig frokost. Normalt er der ikke adgang til øen, der i dag fungerer som fuglerasteplads forår og efterår samt feriested om sommeren for få familier.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-10-2020, kl. 08:30

Ugedag Lørdag
Holdnr36103
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

24-10-2020 Lørdag 08:30  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus t/r, turleder på hele turen, Sprogøguide viser rundt på Sprogø på både Gammel og Ny Sprogø (den gamle del til fods og den nye del med bus), Pia Mengel holder foredrag i bussen om relevante ting på turen. Frokost (inklusiv et glas vin) indtages i Korsør. OBS: Tilmelding til og betaling for busture er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Sprogø - et gammelt sørøverbosted

Ledige pladser
Lørdag 24-10-2020, kl. 08:30-15:30 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Arrangeret af Pia Mengel