Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

Sort Sol, Nolde-museet og Vadehavscentret

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Oplev eventyret i Tøndermarsken, når op mod en halv million stære på træk opfører luftballetten "Sort Sol" en times tid før solnedgang - dette er en oplevelse for livet. Vi krydrer miniferien med et ophold i Tønder, hvor vi bl.a. besøger Kristkirken fra 1500-tallet. Desuden er det muligt at besøge "Det Gamle Apotek", Tønder Museum, og Drøsseshus (kniplingsmuseum). Gågaden er rigtig hyggelig og cafeerne det samme. Efter ophold i Tønder, kører vi ud i marsken, og videre til det fremskudte dige, inden turen går til et eventyrligt ophold på Schackenborg Slotskro, hvor vi indlogeres i de smukke værelser. Med varmt tøj og kikkert møder vi AOF´s naturvejleder, der vil guide os ud til fuglene. Naturvejlederen ved, hvor stærene har tænkt sig at holde natlogi. Nogle gange flytter forestillingen til Tyskland, så husk pas, for vi følger selvfølgelig med. Enkelte gange må der påregnes en spadseretur for at komme tættere på stærene. Vores aften slutter på Schackenborg Slotskro med dejlig middag inkl. drikkevarer og kaffe.Næste dag, efter morgenmad, kører vi først en tur ned til Nolde Museet i Seebüll, hvor kunstneren skabte sig et refugium i huset, tegnet af ham selv. I dag rummer huset mange af hans tegninger og skiftende særudstillinger. Turen fortsætter herefter til det nye Vadehavsmuseum ved Ribe, inden vi atter sætter kurs mod Hellerup. Husk varmt tøj, fornuftigt fodtøj og ikke mindst pas.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-10-2020, kl. 07:30

Ugedag Torsdag, Fredag
Holdnr36106
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer4
Antal mødegange2
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

01-10-2020 Torsdag 07:30  -  22:00
02-10-2020 Fredag 07:30  -  18:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og rejseleder tur -retur, indlogering i Schackenborg Slotskro i delt dobbeltværelse, halvpension på Slotskroen med middag med vin samt morgenbuffet, lokal naturguide til sort sol. Besøg i Tønder, entré og besøg i Nolde-museet og i Vadehavscentret på egen hånd. HUSK passet - vi skal også til Tyskland! Der er mulighed for at bestille få eneværelser mod et tillæg på 200 kr. - Kontakt kontoret. Rejseprogram kan rekvireres. Detailjeret rejseprogram udleveres på turen. OBS:Tilmelding og betaling for rejser er bindende fra 6 uger før turens startdato. Teknisk rejsearrangør: Lyngby Turistfart A/S. Medlem af rejsegarantifonden nr. 242.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.