Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Sejerø med gæs, hestevogn og natur

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Sejerø med gæs, hestevogn og natur.
En sommer dag på Sejerø starter tideligt med bus fra hovedstadsområdet op til den lille færgeby Havnsø. Herfra sejler vi med færgen ud til Sejerø og vi tager vores egen bus med. Turen tager en time så der tid nok til at nyde turen, inden vi kommer frem til øen.
Sejerø er 11 km lang og 2 km bred og er et af de steder i Danmark som har flest solskinstimer, så vi håber på det bedste.
På havnen står vores lokale guide klar og vi køre ud i det dejlige landskab mod Sejerø kirke, hvor vi starter vores besøg. Efter kirken går vi til Sejerø kulturhus med Købmandshandelsmuseet. Nu er vi klar til frokost som vi spiser på Horsekær - Sejerø Gæs -Danmarks største gåseproducent.
Efter gæssene deles vi op i to grupper. Halvdelen kører til Sejerø Fyr og den anden halvdel kører med hestevogn til Sejerøfyr med lokalguide. Ude ved fyret bytter grupperne.
Nu er vi alle klar til kaffe og kage som vi får ned på havnen inden vi tager færgen til fastlandet igen.
En unik tur som også er egnet for folk som ikke går så godt, men kan bevæge sig op i og ud af bussen selv.


Prisen dækker guider, bustransport til og fra Havnsø, færgebillet for bus og personer, guide, frokost, rundvisning på Horsekær, hestevognstur samt kaffe og kage.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-06-2018, kl. 08:00

Ugedag Fredag
Holdnr829107
Adresse Flintholm station
Flintholm station
2000 Frederiksberg C
LokaleFlintholm station
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

01-06-2018 Fredag 08:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Prisen dækker guider, bustransport til og fra Havnsø, færgebillet for bus og personer, guider på Sejerø, frokost, rundvisning på Horsekær, hestevognstur samt kaffe og kage. En uniktur som også er egnet for folk, som ikke går så godt, men kan bevæge sig op i og ud af bussen selv. Endelig køreplan med information om tider og opsamlingssteder sendes senest en uge før afgang.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.