Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Havetur til Skåne

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

En enestående have tur til Skåne.

Oppe ved Hallandsåsen og Bjärehalvøen er både klima og jord godt for haver. Vi kører først til den historisk Norrviken Trädgårdar lige udenfor Båstad. Haven blev anlagt i 1906 af Rudolf Albelin og består i dag af flere forskellige "haver", som til stadighed bliver udviklet. Vi går en rundtur i det smukke haveanlæg.
Herfra kører vi ud på den frodige Bjärehalvø, som er kendt for sine kartofler, tomater og kyllinger. Vi ender i Hovs Hallar, som både er et fantastisk naturfænomen og en dejligt spisested, hvor vi spiser en traditionel svensk lunch - varmret, salat, brød og en kop kaffe bagefter. Efter frokost tilbage over Bjärehalvøen til foden af Hallandsåsen. Her ligger en lille bid af Afrika - Afrikahuset. Bygget af Svend og Linda, som brænder for Afrika og har indrettet deres hjem med det bedste som Afrika kan byde på - menneskelig varme og kunst. Haven er ikke afrikansk, men den er enestående med mange forskellige områder og bed. Efter havevandring med Linda slutter vi med kaffe og Zanzibar-kage. Inden vi kører hjem er der mulighed for at gå en rundtur i Sven og Lindas pragtfulde stuer og evt. købe lidt Afrikansk kunstværk med hjem - Karibu sana!

Turen er inkl. bus, frokost m. alkoholfri drik og kaffe, éntre, eftermiddagskaffe og kage og guide.

Afrikahuset :https://www.youtube.com/watch?v=VBmw1gsTPUI

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-06-2018, kl. 08:00

Ugedag Fredag
Holdnr829126
Adresse Flintholm station
Flintholm station
2000 Frederiksberg C
LokaleFlintholm station
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

15-06-2018 Fredag 08:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.