Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Sort Sol og Schackenborg Slot -2 dage

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Se rejsebeskrivelse for Sort Sol - klik her

Oplev eventyret i Tøndemarsken, når op mod ½ million stære på træk opfører luftballetten "Sort sol" ca. 1 time før solnedgang. Vi krydrer miniferien med et ophold i Tønder, hvor vi besøger Kristkirken fra 1500-tallet og "Det gamle Apotek" med over 26.000 varer fordelt i 44 rum. Desuden besøger vi Tønder Museum, med bl.a. vestslesvigsk kunstindustri og sølvarbejder samt Drøsses hus, som er et Kniplingsmuseum. Herefter kører vi ned til Rudbøl Grænsekro for at spise en dejlig dansk frokost. Turen går derefter til Schackenborg Slotskro, hvor vi indlogeres i de smukke værelser. Med varmt tøj, evt. gummifodtøj, og kikkert møder vi naturvejlederen, der vil guide os gennem kogene. Hun ved, hvor stærene har tænkt sig natlogi på vor besøgsaften. Der kan forventes en spadseretur på ca. 1 km hver vej. Aftenen slutter på Schackenborg Slotskro med middag. Efter morgenbuffet skal vi på rundvisning i selveste prins Joakim og prinsesse Maries tidligere private hjem - en helt unik oplevelse som kun meget få personer får adgang til. Herefter kører vi til Ribe, hvor vi skal på byvandring med en fornøjelig lokal guide. Frokost, som er en pariserbøf, indtages på restaurant Sælhunden i Ribe.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-10-2018, kl. 07:00

Ugedag Fredag, Lørdag
Holdnr827033
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer4
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

05-10-2018 Fredag 07:00  -  22:00
06-10-2018 Lørdag 07:30  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter: Bus tur-retur, guide på hele turen, guide til Sort Sol, guide til Schackenborg Slot, guide til byvandring i Ribe, 2 x frokost eksl. drikkevarer, indkvartering på Schackenborg Slotskro og 3-retters middag inklusiv drikkevarer og kaffe. Husk: kikkert, varmt tøj, evt. gummifodtøj og pas. Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg af 270 kr. pr. person. Kontakt kontoret. Endeligt rejseprogram kan rekvireres fra februar måned. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før turen. Teknisk rejsearrangør: Lyngby Turistfart A/S. Medlem af Rejsegarantifonden nr. 242.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.