Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Gavnø Slot med blomstrende tulipaner

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I det dejlige Sydsjælland ligger en af Danmarks største kulturskatte Gavnø Slot og slotspark med en enestående historie. Slottet blev oprindeligt opført af dronning Margrethe I. i 1402 som det ene af landets 2 dominikaner nonneklostre. 1737 overtog grev Otto Thott stedet, hvor han opbyggede en fantastisk malerisamling og en stor samling af rokoko interiør. I dag er stedet ejet af en fond, og er bolig for familien baron og baronesse Reedtz-Thott samt deres børn. I maj måned kan man nyde Nordens største løgblomsterpark med ½ million løgplanter, primært tulipaner. Desuden er der et nyetableret herskabsgartneri med historiske og delikate grøntsager og blomster, samt et drivhus fyldt med aromatiske planter og de skønneste sommerfugle i spektakulære farver. Vi begynder med rundvisning i slot og kapel, inden vi oplever alle herlighederne i parken. Vi har sørget for frokost imed smørrebrød og 1glas hvidvin i Karetmagerens Hus. Turen er også velegnet til gangbesværede.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-05-2018, kl. 08:50

Ugedag Tirsdag
Holdnr825043
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

01-05-2018 Tirsdag 08:50  -  16:15

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter bus og guide t/r, entré til Gavnø Slot, foredrag og rundvisning på stedet, frokost med smørrebrød og 1 drik samt kaffe med sødt i bussen. Turen er også velegnet til gangbesværede.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.