Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Vangede i skyggen af Dan Turèll

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Inspireret af Dan Turèlls Vangede Billeder går vi en tur rundt i Vangede. Landsbyen som blev til en villaby og som i dag er landskendt gennem sine bysbørn Dan Turèll, Benny Andersen og Stig Møller. En del af Gentofte kommune, men alligevel sig selv. Landsbyens gårde led en hård skæbne og blev revet ned – fremskridtet var kommet til Vangede. Lyngbyvejen delte Gentofte kommune i to – Gentofte blev den rigtige side og Vangede blev den forkerte. Her voksede et arbejder- og middelklassekvarter op i kontrast til ”den anden side”. På turen kommer vi rundt om både Vangede kirke, Nymosen og Vangede Fort.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-05-2021, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr2121323
Adresse Vangede Kirke
Vangedevej 50
2820 Gentofte
Lokaleindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

26-05-2021 Onsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Guidet byvandring i Vangede på sporet af Dan Turell ved kulturhistoriker Lisa Elsbøll. Vi mødes ved indgangen til Vangede Kirke, Vangedevej 50.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.