Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Marianne Bentzen
Ledige pladser

Bellevues kurbade, badehoteller og traktørsteder

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med på sporet af en tid, hvor man ankom med dampskibe og kapervogne indtil Klampenborg-banen gjorde sit indtog. Hvor Kirsten Piil flere hundrede år før havde lagt den første kime til de mange kurbade og badehoteller i området. Og hvor traktørstedet, Gl. Bellevue lagde navn til det, som bliver et mondænt udflugtsmål for Københavnere. Vi skal på en guidet gåtur langs Kystvejen og høre om de mange herlighedsværdier. Vi skal opleve Bindesbøll-cottagen, monumentet over Stauning og Bellevue Strandpark. Og dykke ned i hvordan Klampenborgs mest populære udflugtsmål i over 200 år må lade livet for de moderne badehoteller.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-06-2021, kl. 14:30

Ugedag Fredag
Holdnr2121493
Adresse Klampenborg Station
Dyrehavevej 1
2930 Klampenborg
LokaleUdgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

11-06-2021 Fredag 14:30  -  16:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet inkluderer guidet gåtur i to timer. Turen er ikke for dårligt gående. Der er gratis parkering bag Bellevue Teatret. Vi mødes ved indgangen/udgangen til Klampenborg Station, Dyrehavevej 1, 2930 Klampenborg.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.