Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Marianne Bentzen
Ledige pladser

Fluepapir og royale aner

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Jægersborg Alle er, udover at være over 300 år gammel, fyldt med spændende kulturhistoriske perler og pudsige historier. Fra den tidligere Jernbanepavillon, begiver vi os på denne guidede gåtur gennem en tidslomme af bygninger, slotte og pladser fra fortid til nutid som bl.a. har huset traktørsteder og forlystelser, som Palmehaven og Gyldenlund, haft royale beboere på Slottet og i parken, og fungeret som Sporvognssløjfe og område med Badeanstalter. Vi slutter på Fluepapiret ved Øresund med Charlottenlund Fort. Herefter vil der være mulighed for på egen hånd at besøge Charlottenlund Fort, gå en tur i Slotsparken eller drikke en kop kaffe på det tidligere billetkontor, Jorden Rundt.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-05-2021, kl. 10:30

Ugedag Søndag
Holdnr2121483
Adresse Jægersborgs Allé 3
(overfor Meny)
2920 Charlottenlund
LokaleVed skiltet med Theis Vine
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

09-05-2021 Søndag 10:30  -  12:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet inkluderer guidet udflugt med kig til himlen og god afstand. Ruten er ca. 1,5 km. OBS start og slut er ikke ens: Mødested: Jægersborg Alle 3, Slutsted: Fluepapiret, Charlottenlund Strandpark foran Charlottenlund Fort.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.