Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Marianne Bentzen
Ledige pladser

Næsseparkens mange hemmeligheder

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

For enden af Dronninggårds Alle i Holte findes et helt fortryllende område omkranset af Furesøen, skoven og parken. Herude på Næsset findes der mange gemte fortællinger om dronning Sophie Amalies Dronninggård Danmarks første romantiske landskabshave i engelsk stil og venskabet mellem Næsseslottets bygherre Frédéric de Coninck og parkens arkitekt J.F.H. de Drevon. Vi skal høre alle historierne på denne tur i det fri rundt på Næsset og opleve de historiske monumenter, som er gemt i parken, bl.a. Søjlen til ære for handel og Søfart Obelisken og selvfølgelig Næsseslottet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-04-2021, kl. 10:30

Ugedag Søndag
Holdnr2121462
Adresse Næsseslottet
Dronninggårds Allé 136
2840 Holte
LokaleVed hovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

18-04-2021 Søndag 10:30  -  12:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet inkluderer guidet gåtur i raskt tempo i ca. 2 timer i Næsseslottets park. Turen er ikke for dårligt gående. Mødested: Ved hovedindgangen til Næsseslottet, Dronninggårds Allé 136, 2840 Holte.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.