Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Marianne Bentzen
Ledige pladser

Nordhavns holme, moler og havnebassiner

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Området i Nordhavn erbygget på holme med moler og havnebassiner, som udvikler sig med stormskridt.Vi starter ved den sidste nye metrostation, Orientkaj med bl.a. det nye ØstreLandsret, og begiver os på en frisk guidet moletur rundt for at udforskekontrasten mellem de tidligere industriområder og al det nye byggeri. Levantkajog CIS med sine 12.000 solcellepaneler Sundmolen med arkitekthuset COBE, somstår bag mange af Nordhavns byggerier, heriblandt The Silo ved Fortkaj ogsluttelig Redmolen med Nordhavn Bassin, som tidligere husede Københavns Frihavnog Riffelsyndikatet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-06-2021, kl. 10:30

Ugedag Søndag
Holdnr2121491
Adresse Orientkaj Station
Metro station
2150 Nordhavn
LokaleMetrostation
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

06-06-2021 Søndag 10:30  -  12:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter en frisk, guidet gåtur med masser af frisk luft. Turen er uegnet for langsomt gående. Mødested: Ved Orientkaj, Metro St., Slutsted: Sandkaj/Aberdeengade, 2150 Nordhavn

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.