Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Marianne Bentzen
Ledige pladser

Århusgadekvarteret i Nordhavn

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Århusgadekvarteret i Nordhavner en bydel i stadig hastig forandring, som rummer over 100 års historie som handels-og industriområde som en del af Københavns Frihavn. En fortid, som i dag går håndi hånd med de nye bæredygtige bygninger. Vi skal rundt i hele kvarteret og oplevede arkitektoniske og historiske bygninger som de ikoniske DLG-siloer: The Silo og Frihavnstårnet. Detprisvindende Konditaget Lüders. Denhastigt voksende Kronløbsø. Siloerne: Portland Towers. Den tidligere våben-og ammunitionsfabrik, Riffelsyndikatetog det spændende bykvarter: Frikvarteret.Dagen slutter oppe i 62 meters højde på toppen i Restaurant Silos skybar medkaffe og kage – og en helt fantastisk udsigt!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-05-2021, kl. 14:30

Ugedag Fredag
Holdnr2121441
Adresse Århusgadekvarteret
Aberdeengade 6
2150 Nordhavn
LokaleMødestedet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

07-05-2021 Fredag 14:30  -  16:30

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter guidet gåtur i Århusgadekvarteret med masser af oplevelser, og kaffe/te med kage på 17. etage i Restaurant Silo. Turen er ikke egnet for gangbesværede. Mødested: Aberdeengade 6, 2150 Nordhavn. Slutsted: Restaurant Silo, Helsinkigade 29, 17. etage

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.