Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern rundviser
Ledige pladser

Københavns Rådhus

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Overalt er der noget spændende at se og historier at fortælle, ting der handler om borgerne i midten af 1800-tallet, om demokratiet, om politikerne, om mennesker der har arbejdet på huset, om håndværket, arkitekturen eller om dekorationerne og symbolerne, der udsmykker bygningen.
Vi kommer til at høre historien om hvorfor Rådhuset ikke kun er et rådhus men noget andet og mere, og vi får også smagt en rådhuspandekage.
Vi skal forbi Borgertrappen, Borgersalen, Præsidenttrappen, Rådhushallen og Festsalen og får vi tid, kommer vi også forbi køkkenet på loftet, Vægtergangen og/eller Bryllupssalen. For hvert skridt er der noget spændende at fortælle.
Mødested: Rådhusets bagside ved brandstationen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-10-2020, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr222006
Adresse Københavns Rådhus
Rådhuspladsen
1550 København V
LokaleBagporten overf. brandstation
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

28-10-2020 Onsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet er ikke egnet for stærkt gangbesværede pga. trapper. Mødested: Rådhusets bagside ved brandstationen. Mødetid ca. 15 minutter før. Vi får også smagt en Rådhuspandekage.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.