Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Kirsten Larsen
Ledige pladser

Christiania

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Besøg Kirstens Christiania - et socialt eksperiment- nu som fondseje. Kom og hør om den seneste udvikling. Vi skal møde Kirsten, som selv bor på Christiania. Turen er sammensat specielt til os. Vi mødes ved hovedindgangen i Prinsessegade, hvorfra vi går i Galopperiet eller Nyt Forum og får en kop kaffe, medens vi hører om stedet. Bagefter vil vi besøge institutioner og værksteder. Der er rig mulighed for at købe kunsthåndværk, Christianiapenge og frimærker - og selvfølgelig se udvalget af de særlige varer Christiania er kendt for. Vi slutter dagen med spisning i restaurant "Nemoland". For gangbesværede: Både Gallopperiet og Nyt Forum er kun tilgængeligt ad trapper. Spisning er inkl., drikkevarer er excl.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-05-2018, kl. 10:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr823006
Adresse Christiania
Hovedindgangen i Prinsessegade
1422 København K
LokaleHovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

08-05-2018 Tirsdag 10:00  -  12:00

Faktaoplysning

Bemærk Vi slutter dagen med spisning i restaurant "Grøntsagen". For gangbesværede: Både Gallopperiet og Nyt Forum er kun tilgængeligt ad trapper. Spisning er inkl., drikkevarer er excl.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.