Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Maria Ro Rosendahl
Ledige pladser

SØNDAGSYOGA 4 - LEVENDE HÆNDER

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

SøndagsYoga er en serie af workshops, hvor vi fordyber os, sætter tempoet ned, og hvor vi har god tid - alt sammen så du kan få den bedste oplevelse og større indsigt i din krop og dit sind. I de enkelte workshops indgår meditation og mindfulness, refleksion samt afspænding af hele kroppen. Du får inspiration til mere og bedre bevægelse i din hverdag.
LEVENDE HÆNDER - AFSPÆNDTE UNDERARME
Disse 3 timer er en velfortjent pause til dine hænder og underarme. Spændinger fra disse områder kan have sammenhæng med spændinger i skuldre og nakke. Vi vil arbejde med øvelser der blødgør og afspænder hænder og underarme samt udforske samspillet med resten af kroppen. Særligt godt for dig som bruger meget tid ved computeren. Derudover vil vi arbejde med mindfulness i bevægelse og undersøge hvordan vi gennem en øget kontakt til vores hænder kan skabe et større nærvær i vores hverdag. Der indgår ligeledes meditation og mindfulness, refleksion samt afspænding af hele kroppen.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-11-2020, kl. 10:00

Ugedag Søndag
Holdnr2036
Adresse Sandbjerg Fritidslokale
Møllevangen 15
3660 Stenløse
LokaleFritidslokale 3
Holdtimer3,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

15-11-2020 Søndag 10:00  -  13:02

Faktaoplysning

Niveau Begyndere og øvede
Bemærk Vi afslutter altid med en afspænding, en gave til kroppen, som giver ro i sindet. Mød blot op i løstsiddende tøj. Tag en måtte, et tæppe, en flaske vand og en varm trøje med. Vi sørger for overholdelse af forskrifter og god afstand. Du skal medbringe egen håndsprit mv.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.