Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Maria Ro Rosendahl
Ledige pladser

SØNDAGSYOGA 1 - LEVENDE FØDDER

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

SøndagsYoga er en serie af workshops, hvor vi fordyber os, sætter tempoet ned, og hvor vi har god tid - alt sammen så du kan få den bedste oplevelse og større indsigt i din krop og dit sind. I de enkelte workshops indgår meditation og mindfulness, refleksion samt afspænding af hele kroppen. Du får inspiration til mere og bedre bevægelse i din hverdag.
LEVENDE FØDDER - FÅ STYR PÅ DIT FUNDAMENT
Når vi står solidt skal der mere til at vælte os. Et godt udgangspunkt for at stå stærkt og stabilt i mange yoga-stillinger er føddernes placering. På workshoppen vil vi arbejde med at give dig et godt fundament
som du kan tage med dig resten af livet. Vi vil gennemgå øvelser der styrker og øger bevægeligheden i dine fødder, og undersøge føddernes relation til resten af kroppen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-09-2020, kl. 10:00

Ugedag
Holdnr2033
Adresse Sandbjerg Fritidslokale
Møllevangen 15
3660 Stenløse
LokaleFritidslokale 3
Holdtimer
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Faktaoplysning

Niveau Begyndere og øvede
Bemærk Vi afslutter altid med en afspænding, en gave til kroppen, som giver ro i sindet. Mød blot op i løstsiddende tøj. Tag en måtte, et tæppe, en flaske vand og en varm trøje med. Vi sørger for overholdelse af forskrifter og god afstand. Du skal medbringe egen håndsprit mv.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.