Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Stine Lindenborg
Ledige pladser

Kul tegning

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Kul er et organisk og meget levende materiale. Det flyttes hurtigt rundt på papiret, hvilket både kan være en udfordring og en befrielse. Kul er oplagt til at arbejde hurtigt og flyvsk, men materialet rummer meget mere end det. Der er mange udtryksformer, så kom med på denne workshop og stift bekendtskab med kullet og dets mange muligheder. I løbet af dagen arbejder vi med stilleben, fotografisk forlæg og evt. portræt. Formiddagen vil byde på introduktion til forskellige teknikker og kortere øvelser. Eftermiddagen tillader lidt mere frihed og mulighed for at fordybe sig i et personligt udtryk.

Medbring papir, meget gerne forskellig slags. Til kul er det en fordel med større format (A3 og op) og papir med struktur, så kullet kan gribe fat. Naturligt kul (willow charcoal) og viskelæder samt tegneviskelæder (knetgummi) evt. presset kul (compressed). Kursusprisen er inkl. fixativ.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-04-2020, kl. 10:00

Ugedag Søndag
Holdnr266001
Adresse Kulturcenter Mariehøj
Øverødvej 246
2840 Holte
LokaleVærksted 1, indg. B
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

19-04-2020 Søndag 10:00  -  14:30

Faktaoplysning

Bemærk Medbring papir, meget gerne forskellig slags, gerne større format (A3 og op) og papir med struktur. Naturligt kul (willow charcoal) og viskelæder samt tegneviskelæder (knetgummi) evt. presset kul (compressed). Kursusprisen er inkl. fixativ.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.