Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Jannie Ellebo
Ledige pladser

Syning

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Drømmer du om at kunne sy dit eget tøj?
Så er muligheden her for at blive kreativt inspireret og få gang i din symaskine med et hold for begyndere og let øvede - alle kan være med, da der bliver taget udgangspunkt i netop dit niveau. Du bestemmer selv, hvad du gerne vil sy. Det kan f.eks. være børnetøj, små toiletpunge, tøj til dig selv eller noget helt andet.
Din underviser er erfaren og lærer dig sy-tekniker, som gør, at det du syer, ser professionelt ud. Du lærer at sy efter færdige snitmønstre og får vejledning i valg af materialer og design. Både begyndere og let øvede vil få udbytte, da undervisninger er individuel og der er god tid til dig.
Medbring:
- Symaskine
- Syæske med målebånd, stofsaks, knappenåle, synåle, maskinnåle, opsprætter, tråd, kridt og blyant. - - Medbring desuden lineal (minimum 30 cm lang), papirsaks og mønsterpapir
- Symaterialer til det, som du gerne vil sy

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-11-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr262001
Adresse Kulturcenter Mariehøj
Øverødvej 246
2840 Holte
LokaleVærksted 2, stuen Indg. B
Holdtimer15
Antal mødegange2
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

07-11-2020 Lørdag 10:00  -  16:00
08-11-2020 Søndag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Medbring: - Symaskine - Syæske med målebånd, stofsaks, knappenåle, synåle, maskinnåle, opsprætter, tråd, kridt og blyant. - - Medbring desuden lineal (minimum 30 cm lang), papirsaks og mønsterpapir - Symaterialer til det, som du gerne vil sy

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.