Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Morten Munk
Ledige pladser

Evigheds-buket Påske - Munk Decor

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

På alle Munk Decors kurser tænkes ud af boksen og du lærer, at blomster fortæller et eventyr, når du beskuer dem. Dette vil vi gerne udnytte så, du også får den glæde ved blomster som flowerdesigner Morgen Munk har. Alle kurser vil give dig grundlæggende teknikker og inspirere dig til at udforske egne evner. Munk Decor leverer alle blomster og der vil være et stort udvalg i alle farver. Afregning for materialer (blomster, oasis , tråd osv.) sker til underviser. Beløbet varierer fra kursus til kursus.

Medbring til hvert kursus: Saks til grene, saks til blomster og det, du ønsker udover blomster at fylde i dine kreationer.

Denne aften vil du lære at lave din egen evighedsbuket af tørrede blomster. Buketten kan du få glæde af længe. Materialeudgifter ca. 375 kr.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-03-2021, kl. 18:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr0421102200
Adresse FlowerStudiet, Munk Decor
Sømosevej 27
2740 Skovlunde
LokaleI FlowerStudiet
Holdtimer3,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Storkøbenhavn

Kursusdage

02-03-2021 Tirsdag 18:30  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Medbring saks til grene, saks til blomster og det, du ønsker udover blomster at fylde i dine kreationer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.