Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Mike Tramp
Ledige pladser

Mike Tramp solo IV

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

For 4 år i træk vender Mike Tramp tilbage til sin gamle hjemby og Stenløse Kulturhus. For Mike er det en meget special begivenhed, som fra det sekund han får at vide, at han endnu en gang bliver inviteret tilbage, begynder at forberede sig.
Mike siger: "jeg tænker så meget på den aften og det meste vigtige er, at jeg ikke gentager mig selv. Jeg ved der er mange, som kommer tilbage for at se og opleve mig og nogen har været der hver gang. Det er en udfordring jeg kan li', men den gir' mig osse søvnløse nætter. Det ville faktisk være meget lettere at spille Madison Square Garden", griner Mike. Denne gang medbringer Mike en pianist, som vil gøre det muligt at spille nogen sange han aldrig har kunnet udføre før nu. "Jeg glæder mig som et lille barn", siger Mike.
Kom og lyt til Mikes spændende fortællinger krydret med musikalske indslag.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-11-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr2003
Adresse Stenløse Kulturhus
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse
LokaleStore sal
Holdtimer2,3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

12-11-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Bemærk For 4 år i træk vender Mike Tramp tilbage til sin gamle hjemby og Stenløse Kulturhus. Vi sørger for god plads efter forskrifterne. Medbring jeres egen håndsprit og husk at sørge for god afstand. Kom og lyt til Mikes spændende fortællinger krydret med musikalske indslag.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.