Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Henning Jensen
Ledige pladser

Gennem glasvæggen-Henning Jensens fortælling

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

Oplev et livsbekræftende og gribende foredrag, hvor Henning Jensen tager os igennem sit liv med sygdommen depression. Foredraget tager udgangspunkt i Hennings bog "Gennem Glasvæggen", som udkom den 5. maj.
Henning Jensen fortæller sin rystende, skånselsløse historie om at tage livet tilbage efter at blive alvorligt ramt af en psykisk sygdom. En sygdom, som efterlod ham med følelsen af at være død i levende live. I oplægget skildrer han psykiske lidelser fra patientens side af bordet og hvordan den opleves indefra. Det er en gribende beretning om at være opløst i næsten ubeskrivelige tilstande af angst, gråd, forvildelse og hjælpeløshed. Efter at glide gennem en tynd glasvæg ind i en ukendt verden, der fyldte ham med gru og lidelse, forsøgte han fortvivlet at få sit liv tilbage. I bogen fortæller han intenst og helt uden filter om hvordan hans manglende viden på psykiske sygdomme fik ham til at stole blindt på trendy terapeuter, fantasifulde healere og alternative mirakeldoktorer, der kun gjorde sygdommen værre.
Først da hans liv var et helvede på jord, lykkedes det ham at få professionel hjælp, der langsomt gav ham hans liv tilbage.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-11-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr2002
Adresse Stenløse Kulturhus
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse
LokaleStore sal
Holdtimer2,3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

05-11-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Bemærk Vi sørger for god plads efter forskriterne. Medbring jeres egen håndsprit og husk at sørge for god afstand. Foredraget tager udgangspunkt i Hennings Jensens bog "Gennem Glasvæggen", som udkom den 5. maj. Henning Jensen fortæller sin rystende, skånselsløse historie om at tage livet tilbage efter at blive alvorligt ramt af en psykisk sygdom.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.