Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Nanna Hyldegaard
Ledige pladser

Lev for det halve

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Drømmer du om mere tid? Færre udgifter. Om at leve mere klimavenligt - uden at savne noget? Få opskriften på at skrue ned for forbruget og op for livet i selskab med journalist Nanna Hyldgaard Hansen, forfatter til bogen "Lev for det halve - og få familieliv, forbrug og arbejdsliv i balance".

Nanna Hyldgaard Hansen og hendes mand var begge udmattede af stress, da de besluttede at lægge deres liv om. Gennem 12 måneder ryddede de op og ud i vaner, ting og forbrug. Uden at føle, at de gik på kompromis. Hvordan det lykkedes, fortæller hun i et inspirerende foredrag fyldt med masser af praktiske hverdagstips.

Foredraget med Nanna Hyldgaard Hansen er arrangeret i samarbejde mellem AOF og Rudersdal Bibliotekerne og er en del af det store heldags-event 'Bæredygtighedsdag på biblioteket' søndag 1. marts, hvor der dagen igennem er foredrag og familieaktiviteter med det bæredygtige liv og FN's Verdensmål som omdrejningspunkt.

En del af Rudersdal Hovedbiblioteket Bæredygtighedsdag. Se mere i lokalaviserne eller på nettet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-03-2020, kl. 13:30

Ugedag Søndag
Holdnr211301
Adresse Hovedbiblioteket
Stationsvej 36
3460 Birkerød
Lokaleoplyses senere
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

01-03-2020 Søndag 13:30  -  14:30

Faktaoplysning

Bemærk Gratis adgang. Tilmelding ikke nødvendig.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.