Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Mikkel Beha Erichsen
Venteliste

Mikkel og den hvide verden- Fra drømme til virkelighed

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

Denne aften tager Mikkel Beha os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard. I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord, som de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader. Mikkel Beha vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt. En rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle om, at vi skal passe bedre på vores fælles klode.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-10-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr2001
Adresse Egedal Rådhus
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
LokaleByrådssalen
Holdtimer2,3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

01-10-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Bemærk Fra drømme til virkelighed Foredraget holdes i byrådssalen på Egedal Rådhus, hvor vi drager ud på en rejse op langs Norges kyst. Vi holder en enkelt pause undervejs.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.