Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Line Baun Danielsen
Ledige pladser

Luk de gamle døre og nye døre åbner sig

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Det var med rystende hænder, at jeg sagde mit solide job som TV-vært op efter en hel menneskealder i TV-branchen, for i stedet at arbejde med kommunikation og skabe en Blog for kvinder i aldersgruppen 45+. Det var en beslutning, der tog både tid og en masse overvejelser. Turde jeg? Hvad med økonomien? Hvad kan jeg? Og hvem er jeg, når jeg ikke er hende fra TV.
Mange af os går hele livet rundt med drømme, vi aldrig får udlevet, fordi vi ikke tør. Andre bliver i jobs, de ikke længere trives i af frygt for, at de ikke kan få et nyt job. Og det forstår jeg godt. Men det er de chancer, vi IKKE tager, vi fortryder senere i livet. Jeg sprang ud i det med min families og bankens velsignelse under mottoet: ”Det går nok alt sammen”.
Hør min historie og få inspiration, mod og gode råd til at tage de vigtige spring i livet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-04-2021, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr0421110001
Adresse Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A
2740 Skovlunde
Lokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Storkøbenhavn

Kursusdage

12-04-2021 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.