Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

"Simi " "Jan "
Ledige pladser

Spændende oplæg med Simi Jan

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Simi Jan giver en unik smagsprøve på livet som korrespondent i orkanens øje - hør historierne bag om historierne på TV. Gennem personlige beretninger fortæller hun om det at rapportere fra verdens brændpunkter Om at turde bo i et land med en konstant terror-og kidnapningstrussel Om at arbejde som kvinde i et mandsdomineret fag og rapportere fra konservative lande, hvor kvinders plads ofte er bag hjemmets fire vægge Om den grænseløse gæstfrihed og næstekærlighed midt i krigen.
Simi Jan har ikke kun gjort en dyd ud af at lære de lokale at kende, for at forstå samfundet indefra, men har også taget store ricisi for fx at møde taleban-krigere i et forsøg på at fortælle den anden side af historien. Simi Jans foredrag er også en fortælling om at kæmpe for det, man brænder for, og at tage skæbnen i egen hånd. At turde springe ud på dybt vand uden at vide, hvad der venter. I de første par år efter endt uddannelse kunne den unge journalistspire ikke få job nogen steder - ingen ville ansætte hende.
Men hun gav ikke op - og i 2006 blev hun ansat hos TV2 Nyhederne, men efter blot et år sagde hun sit faste job op, solgte sin lejlighed og rejste ud i verden for at udleve sin drøm som korrespondent. Det blev begyndelsen på en faglig og personlig dannelsesrejse i verdens brændpunkter.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-03-2021, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr0421110002
Adresse Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A
2740 Skovlunde
Lokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Storkøbenhavn

Kursusdage

04-03-2021 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.