Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Sara Blædel
Ledige pladser

Mød forfatteren: Sara Blædel

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Enhver krimilæser kender Sara Blædel. Nu kan alle hendes mange læserne møde hende på Ballerup Bibliotek i efteråret. Hun debuterede i 2004 med første bind af serien om kriminalassistent Louise Rick og siden er der kommet mange bøger og Saras popularitet er vokset.

Allerede i andet bind af serien om Louise Rick , ´Kald mig Prinsesse´, slog Sara Blædels sit navn fast som en af Danmarks mest populære krimiforfattere. Efterhånden som hendes andre bøger er udkommet, er hun flere gange af læserne blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter, i dag kendt som Martha-prisen. For det foreløbig sidste bind i serien modtog Sara Blædel i 2014 den prestigefyldte forfatterpris De Gyldne Laurbær. Serien om Louise Rick er alene i Danmark solgt i mere end 2 millioner eksemplarer. Alle bind kan læses uafhængigt af hinanden, og serien er under udgivelse i 33 lande. Hun fik også i 2016 publikumsprisen på krimimessen i det gamle statsfængsel i Horsens.
Nu er Sara Blædel klar med en ny serie -– en trilogi om bedemandsdatteren Ilka, hvoraf de første 2 bind kan lånes på Ballerup Bibliotek.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-11-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr181032
Adresse Ballerup Bibliotek
Banegårdspladsen 1
2750 Ballerup
Lokalemødelokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

08-11-2018 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.