Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret af Pia Mengel
Få ledige pladser

Cirkusrevyen og Jernbanerestauranten

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Rigtigt mange mennesker overværer hvert år den populære Cirkusrevy på Bakken, hvor tidens aktuelle begivenheder behandles på humoristisk vis ledsaget af sang, dans og musik. Overvær denne forestilling, hvor vi skal opleve Ulf Pilgaard på scenen måske for sidste gang, inden han går på pension. Bakken er verdens ældste forlystelsespark og vi udleverer en folder omhandlende Bakkens historie på dagen. Vi begynder vores hyggelige aften med at gå rundt i Korsbæk for at komme i den rette stemning, inden vi skal nyde en god gammeldags middag hos tjener Bolt på Jernbanerestauranten. Efter middagen spadserer vi over for at overvære årets Cirkusrevy, hvor vores lattermuskler, helt sikkert, kommer på arbejde.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-05-2021, kl. 17:45

Ugedag Mandag
Holdnr2123512
Adresse Dyrehavsbakken
Dyrehavevej
2930 Klampenborg
LokaleJernbanerestauranten
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-05-2021 Mandag 17:45  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter middag med hovedret og dessert plus 1 drik på Jernbanerestauranten, 1 folder om Bakkens historie samt ikke mindst gode pladser til årets cirkusrevy. Mødested: foran Jernbanerestauranten på Bakken.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.