Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område

FVU- OG ORDBLINDEUNDERVISNING FOR VOKSNE

FVU- OG ORDBLINDEUNDERVISNING FOR VOKSNE

HILLERØD, RUDERSDAL, FURESØ, ALLERØD, HELSINGØR, HØRSHOLM, HALSNÆS, FREDERIKSSUND OG FREDERIKSVÆRK

GRATIS UNDERVISNING TIL VOKSNE

Vil du gerne blive bedre til læsning, skrivning, IT og/eller matematik - så har du mulighed for at gå til undervisning på små hold, hvor indholdet tilpasse dine ønsker og behov.

 

Kontakt os på telefon 2133 4586 eller på mail sbe@aof-fvu.dk

Ordblindeundervisning

Er du én af de mange, der kæmper med bogstaver og har en mistanke om, at det kunne skyldes ordblindhed - så har du nu muligheden for at undersøge det og finde et undervisningstilbud der passer præcis til dig.

Vi tilbyder test og ordblindeundervisning

Alle der er fyldt 16 år og derover har mulighed for at blive testet og deltage i undervisningen. Der er løbende optag på holdene og du kan derfor starte efter aftale. Vi opretter nye hold efter behov og tilbyder undervisning både formiddag, eftermiddag og aften. Du vil i undervisningen få mulighed for at arbejde med de forskellige IT-værktøjer. Undervisningsmaterialer og IT-programmer stilles gratis til rådighed for alle deltagere.

FVU Dansk og Matematik FVU dansk og matematik

Et gratis tilbud til dig, der ønsker at blive bedre til at læse, skrive, stave og/eller regne.

Alle voksne på 18 år og derover kan deltage. Dit mål at være at få genopfrisket dine kompetencer, fx inden du begynder på uddannelse, efteruddannelse eller starter i job. Det kan også være din plan at bestå 9. klasse i dansk eller matematik. Eller måske har du planer om at søge om dansk statsborgerskab, hvilket et FVU-forløb kan bruges til.

Inden du kan starte til FVU, skal du til en screening. En screening er en samtale og en test, hvor vi afgør om FVU er det rigtige tilbud for dig

FVU Start / For Tosprogede

FVU-Start er et gratis tilbud til dig med dansk som andetsprog, som har behov for at styrke dine dansksproglige færdigheder. Alle voksne på 18 år og derover kan deltage. Inden du kan starte på FVU-Start, skal du til en screening. Der er løbende optag på holdene og du kan derfor starte efter aftale. Vi opretter nye hold efter behov og tilbyder undervisning både for-middag, eftermiddag og aften.

Sådan bliver du tilmeldt: • Kontakt AOF FVU-undervisning på tlf. 21 33 45 86 eller på mail sbe@aof-fvu.dk for at aftale en tid til test. • Du tager testen og får svar på testens resultat med det samme. • Ud fra test og samtale finder vi det tilbud, der passer præcis til dig. • Du begynder til undervisning