Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Hven rundt på cykel

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Den svenske ø Hven byder på dejlige oplevelser inden for natur, kultur og kunst. De fleste kender Tycho Brahe og hans Uranienborg, men nu har mange kunsthåndværkere fundet ro og inspiration på øen. Her er åbne værksteder og gallerier. Hven er desuden kendt for sin produktion af økologisk durumhvede, rapsolie og whisky! Vi sejler til Hven fra Havnegade og undervejs vil der være morgenkomplet til alle deltagere. Når vi ankommer til Hven, står det på cykeltur med vores guide øen rundt. Vi kommer både til historiske monumenter og de små hyggelige steder på øen. Undervejs spiser vi frokost på Turistgården. Sidst på dagen vil der være tid til et hvil eller en is, inden færgen bringer os tilbage til København.

Færge t/r til Hven, cykel, morgenmad og frokost m. sodavand/letøl og kaffe er inkluderet i prisen, men ikke andre drikkevarer.
Den cykel som er inkl. i prisen er en standardcykel, men det er muligt leje en el-cykel og andre modeller mod ekstra betaling - gør opmærksom på ønsket om el-cykel eller andet cykelønske ved tilmelding.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-08-2017, kl. 09:00

Ugedag Søndag
Holdnr726028
Adresse Havnegade
v. nr. 39
1051 København K
LokaleMødested
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

20-08-2017 Søndag 09:00  -  18:30

Faktaoplysning

Bemærk Pris er inkl. bådfart med morgenkomplet, cykelleje, rundtur og frokost. Se nettet eller kontakt AOF for yderligere information om turen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.