Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Julemarked på Kragerup Gods

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I Vestsjællands hjerte ligger det smukke gods Kragerup, hvis historie kan dateres tilbage til 1327. Den nuværende hovedbygning er fra 1800-tallet, og den er opført i nyklassicistisk stil. Dog står hvælvingskældrene fra 1616, året hvor kong Chr. IV´s rigskansler var ejer. I dag er det 8. generation, der er ejere af godset, og hvis det går efter planerne vil 9. generation tage over en gang i fremtiden. Godset drives i dag af Birgitte Dinesen som et hotel- og konferencevirksomhed samt eventcenter med mange forskellige aktiviteter året rundt. Bl.a. afholdes der hvert år julemarked, som i år er 21. gang. Hele godset er åbnet som et stort "juleland" med ca. 86 stande, der alle sælger varer af høj kvalitet. Kornladen er også forvandlet til julemarked. Efter besøget på Kragerup Gods nyder vi en dejlig frokost (2 stk. smørrebrød + 1 glas hvidvin) på den nærliggende Bromølle Kro. Om bord på bussen har en lille nisse måske sneget sig ind med godteposer og kaffe.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-11-2017, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr725143
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

11-11-2017 Lørdag 09:00  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus tur-retur, guide, besøg på Kragerup Gods med julemarked med ca. 86 stande, der alle sælger varer af høj kvalitet. Kornladen er også forvandlet til julemarked. Efter besøget på Kragerup Gods nyder vi en dejlig frokost (2 stk. smørrebrød + 1 glas hvidvin), på den nærliggende Bromølle Kro. Om bord på bussen har en lille nisse måske sneget sig ind med godteposer og kaffe.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.