Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Hans Christiansen
Ledige pladser

Orchidegartneriet i Fredensborg

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Kom med og oplev en verden af orkideer med Hans Christiansen i Orchidegartneriet i Fredensborg og se dronning Ingrids smukke Orkidevæksthus.

Hans Christiansen var i lærer som Væksthusgartner i dronning Ingrids orkidevæksthus på Fredensborg.
Og Venskabet med dronning Ingrid fortsatte. Da først Hans var veletableret inden for orkideer kom dronningen af og til på besøg for at købe noget ekstraordinært med hjem til sin samling. Da dronning Ingrid døde ringede de fra Fredensborg Slot til Hans Christiansen. De ønskede, at han arvede dronningens væksthus med indhold, for at det blev velbevaret.

Hvad der en vinterdag mangler af saftige grønne vækster og smukke blomster udenfor findes til overflod indenfor, når man besøger orkidéernes mester, Hans Christiansen gartneri i Fredensborg. Epifytter, blomster der gror i træerne, hænger på træstykker ned fra loftet, der er orkideer i potter med en eksplosion af farver, selv over i de blå, som er nogle af de sværeste af fremavle.

Hans Christiansen vendte for nylig hjem fra China International Orchid Show i byen Sanya, Kinas sydligste by på øen Hainan. Med hjem i tasken havde Hans 25 kilo medaljer, tre guld, to sølv, fire bronze.

Foredrag inkl. omvisning i Orchidegartneriet og dronning Ingrids Orkidevæksthus.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-08-2017, kl. 15:30

Ugedag Søndag
Holdnr722415
Adresse Orchidegartneriet
Hillerødvejen 25
3480 Fredensborg
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

27-08-2017 Søndag 15:30  -  17:30

Faktaoplysning

Bemærk Hvis du/i kommer med offentlig trafik: Stå af ved trinbrættet Kratbjerg Station, som ligger på Gribskov-Hornbæk banen mellem Hillerød og Helsingør. Derfra er der kun få hundrede meter til gartneriet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.